top of page
Onze verzorgers.

Wij beschikken over dierenliefhebbers en gediplomeerde dierverzorgers met veel ervaring. Wij zijn een echt familie bedrijfje, de basis verzorging ligt bij Nicolien maar bij drukke periode springt de rest van de familie bij.

 

Nicolien Beck

 

De moeder van de DeDierencrèche, sinds begin 2022 heb ik dit bedrijf met liefde overgenomen van mijn dochter Amanda. Na jaren bij diverse bedrijven gewerkt te hebben ben ik terecht gekomen in de winkel van Amanda, hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd omtrent verzorging van dieren. Toen het idee van de DeDierencrèche kwam hebben mijn man Paul en ik ruimte hiervoor gemaakt zodat iedere huisdier eigenaar met een gerust hart op vakantie kan.

 

​Paul Beck

 

Naast de man van Nicolien ben ik een echte dierenliefhebber. Toen onze dochter Amanda haar eigen dierenwinkel kon opstarten ben ik hier vanaf het begin bij geweest. Uiteraard ben ik zelf ook in de winkel gaan helpen en hierdoor nog meer ervaring op gedaan in de dierenwereld, maar ook wat juist de eigenaar graag ziet bij zijn of haar huisdier. DeDierencrèche is hier een mooie aanvulling op.

 

Stephanie Beck

 

Dochter van Nicolien, dieren verzorgen zit in mijn bloed naast dat ik zelf meerder huisdieren heb geniet ik er echt van om ook voor andere hun huisdieren te zorgen. Ik heb de opleiding dierverzorging gedaan aan het Wellant Collega in Aalsmeer. Met plezier kom ik bij u langs om op uw huisdier te passen.

 

Amanda Beck,

 

Nadat ik ben afgestuurd aan het Clusius Collega in Alkmaar ben ik gaan werken in een dierenspeciaalzaak in Haarlem. Niet lang daarna kreeg ik de kans om een eigen dierenwinkel te beginnen, een droom die uit kwam. Vanuit de winkel is ook het idee voor de DeDierencrèche gestart, deze heb ik jaren lang met plezier onder me hoeden gehad. Doordat de vraag steeds groter werd en de winkel steeds drukker heb ik me zelf iets meer op de achtergrond gezet maar uiteraard blijf ik en onze winkel betrokken bij DeDierencrèche.

bottom of page