top of page
Hoe gaan wij te werk:

Als u op vakantie gaat of plots langere tijd van huis moet zijn, zijn we er om voor uw huisdier(en) te passen. Uiteraard wilt u natuurlijk de beste zorg voor uw huisdier. Wij passen op kleine huisdier denk hierbij aan katten, konijnen en cavia’s maar we passen ook op reptielen en vogels.

 

Elk dier heeft natuurlijk zijn eigen verzorging nodig, en natuurlijk heeft u ook uw wensen als het om uw huisdier gaat, hierom hebben wij 2 verschillende opties in onze werkwijze om zowel aan de wensen van uw dier te voldoen als aan die van u.

 

  • Optie: Oppas bij DeDierencrèche

 

Of u nu zoekt voor een oppas voor uw konijnen, cavia’s, hamster, ratten, gerbils, muizen wij zijn het juiste oppas adres. Uw huisdier(en) verblijven bij DeDierencrèche in ruime verblijven zowel binnen als buiten. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hoeft u alleen uw huisdier mee te nemen en zijn voer, het verblijf kan bij u thuis blijven.

Lees hier meer over Oppas bij DeDierencrèche.

 

  • Optie: Oppas bij u thuis

 

Voor de oppas van katten, reptielen en vogels komen wij graag bij u thuis om uw huisdier de nodige verzorging en aandacht te geven. Het is voor sommige katten een stuk prettiger om tijdens u afwezigheid in zijn of haar eigen omgeving te verblijven. Een pension is een goed alternatief maar sommige katten ervaren dit als zeer stress gevoelig. Reptielen zijn vaak wat lastiger te verplaatsen en is dus zeker eenvoudiger om die in hun eigen verblijfsomgeving te houden.

Lees hier meer over Oppas aan huis.

bottom of page