Amanda Beck,

Eigenaar van dierenspeciaalzaak Kleverpark.

Ik ben afgestudeerd dierenverzorgster en heb de opleiding gevolgd

van Paraveterinair arts assistente bij het Clusius College Alkmaar.

Ik hou hobbymatig thuis een breed scala van dieren zoals: paard, hond, katten, vissen en waterschildpadden. De dieren in  de zijn dierenspeciaalzaak  beschouw ik ook als hobby. In de winkel zijn de volgende diersoorten aanwezig: vogels, vissen, vogelspin, gekko’s,

reuzeslakken, rattenslang, gerbils, acacia ratjes, dwerghamsters,

goudhamsters, konijnen, cavia’s  en papagaaien. Van een aantal van

deze diersoorten heb ik af en toe jonge dieren, deze worden alleen via een adoptie regeling aan mensen toegewezen.

Nicolien en Paul Beck.

Moeder en vader van Amanda, in de afgelopen jaren dat de winkel bestaat (7,5 jaar) zijn wij opgeleid door middel van diverse cursussen om uw zo goed mogelijk van advies te voorzien. Nicolien werkt vanaf zomer 2017 parttime in de winkel en helpt met de opvang van de dieren in de vakantieperiode. Paul helpt als vrijwilliger af en toe mee in de winkel en ook hij springt bij als het druk is met de oppas van de dieren. Natuurlijk ligt ons hart bij het welzijn van dieren en hebben ook wij huisdieren. Wij hebben 3 katten, 2 agopornissen, twee konijnen (Duitse reuzen), sluierstaart goudvissen, serama kippen.

Stephanie Beck.

Zus van Amanda, ik heb mijn diploma dierenverzorging gehaald op het

Wellant College in Aalsmeer. Ik ben vele jaren werkzaam geweest op

de dierenafdeling van een groot tuincentrum, nu doe ik veel voor de

website van het tuincentrum en de website van Amanda. Het omgaan met dieren zit in mijn genen zoals de gehele familie, ook ik heb huisdieren. Namelijk katten, tropische vissen en baardagamen. Mijn specialisme is de vakantieopvang voor reptielen, muizen en ratten.